Westerlo, Aalst en ... Antwerp als nieuwkomers in de Super League?


Foto: © photonews 09 maart 2024 21:45

Hoe gaat het nu echt met de Super League? Volgend seizoen haken Woluwe en KV Mechelen normaliter af, terwijl ook Charleroi zich nog aan het beraden is over zijn toekomst op het hoogste niveau. En er zijn nog vragen die gesteld worden.

Naast Woluwe en KV Mechelen zou ook Charleroi er mogelijk mee ophouden op het hoogste niveau. Bij de KRC Genk Ladies waren er afgelopen winter ook de nodige financiële problemen, waardoor het ook daar nog met twee woorden spreken is.

En dus zou de Super League volgend seizoen wel eens ferm kunnen worden ingekrimpt, al zijn er ook ploegen die graag zouden willen aansluiten. KVC Westerlo toont de nodige ambities, ook Eendracht Aalst diende een licentiedossier in.

Westerlo, Aalst en ... Antwerp als mogelijke nieuwkomers in de Super League?

Volgens Het Nieuwsblad zou ook Royal Antwerp FC de mogelijkheden bekijken om de Super League in te trekken. Tot op heden lijkt het kort dag als ze dat al willen doen naar volgend jaar toe, maar in het (vrouwen)voetbal zijn al gekkere dingen gebeurd.

Op dit moment kijken er zo'n 25.000 mensen naar de wedstrijden in de Super League, een aantal jaren geleden was dat nog het dubbele - al zat de coronacrisis daar mogelijk wel voor iets tusesn. De wedstrijden worden ondertussen ook gratis aangeboden.

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.