Alexander Blessin haalt uit naar Domenico Tedesco: "Drie Rode Duivels bij Union"


Foto: © photonews 15 maart 2024 21:00

Union SG sloot de Conference League af met een zege op Fenerbahce. Alleen was die niet genoeg voor een kwalificatie voor de kwartfinale.

Het Europese avontuur van Union SG zit erop. De 0-1-overwinning op Fenerbahce was onvoldoende om het resultaat van de heenwedstrijd uit te wissen.

Ook bij Union SG was de selectie van bondscoach Domenico Tedesco voor de Rode Duivels gespreksonderwerp nummer één. Trainer Alexander Blessin deelde alvast een flinke sneer uit naar de bondscoach.

“Ik heb het nummer van mijn landgenoot Domenico Tedesco”, grijnsde Alexander Blessin bij Het Nieuwsblad. “Maar eerlijk: ik zag de bondscoach van de Rode Duivels dit seizoen nog geen enkele keer in ons stadion.”

Drie Rode Duivels bij Union SG

De Duitser hield zich alvast niet in. “Enkel zijn assistent Thomas Schneider kwam één keer kijken, tijdens de terugwedstrijd tegen Toulouse. Dat is alles volgens mij. Misschien houden ze niet van het stadion van Union. Ik weet het niet.”

Het feit dat geen enkele speler van de competitieleider de selectie haalt frustreert Blessin toch. Charles Vanhoutte, Alessio Castro-Montes en Noah Sadiki lieten zich alvast meermaals zien dit seizoen, ook op het Europese toneel. Volgens Blessin verdienen zij alle drie een selectie.

Bjorn Vandenabeele

Fenerbahçe \\ Union SG \\ België
 
 
Reacties.