Kalender play-offs bekend in Super League: drie topwedstrijden in een week half april


Foto: © Essevee 15 maart 2024 17:15

Bij de mannen is het nog wachten tot maandag 18 maart, maar bij de vrouwen is de kalender voor de play-offs ondertussen al prijsgegeven. En het zou wel eens een heel pittige strijd kunnen gaan worden.

OH Leuven en Standard zijn co-leider na de reguliere competitie, terwijl RSC Anderlecht op een puntje volgde. En dus gaan we nog naar tien bijzonder spannende wedstrijden gaan in de play-offs, zoveel is nu al duidelijk.

Dit weekend is er bekervoetbal, vanaf 22 maart kunnen de play-offs vervolgens beginnen. De eerste speeldag is er meteen eentje om 23 maart en daar mogen de "grote drie" alledrie in eigen huis gaan beginnen.

De wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge zal live worden getoond op DAZN en gespeeld worden in het Lotto Park om 13.30 uur, daarna is er nog Standard - KAA Gent (16 uur) en OH Leuven - KRC Genk Ladies (19 uur).

Drie toppers binnen een week

Op zaterdag 13 april is er de eerste topper met RSC Anderlecht - OH Leuven, drie dagen later is er op dinsdagavond om 19 uur de clash tussen Standard en Anderlecht en op zaterdag 20 april is er vervolgens OH Leuven - Standard op speeldag 5.

Dan zijn we halfweg de play-offs en zouden we ook al eens kunnen gaan weten hoever de diverse ploegen staan. En welke rol kunnen Gent, Genk en Club Brugge krijgen in het titeldebat? Elk puntje dat zij kunnen afsnoepen kan ook van belang zijn.

Bart Vandenbussche

Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht
 
 
Reacties.