Opnieuw goed nieuws voor Anderlecht: Red Flame doet er nog meerdere jaren bij voor paars-wit


Foto: © photonews 15 maart 2024 14:30

Bij RSC Anderlecht zijn ze al volop werk aan het maken van de toekomst. En dat is ook zo voor de vrouwenploeg. Diverse speelsters hebben ondertussen al een nieuw contract weten te tekenen bij de club.

Een paar dagen geleden begon het met Marie Minnaert. De net uit blessure terugkerende middenveldster tekende een contract voor liefst drie seizoenen extra - een unicum in de geschiedenis van paars-wit en knap nieuws voor de speelster.

En nu is er ook goed nieuws van en over Sarah Wijnants. Ook zij heeft een nieuwe verbintenis weten te tekenen bij paars-wit. Zij zal meteen twee jaar langer blijven bij RSC Anderlecht en heeft nu een contract tot juni 2026.

"Ik heb niet lang getwijfeld over mijn nieuw contract. We boeken vooruitgang als club, zowel op als naast het veld", aldus Wijnants in een reactie via de sociale media. En dus zijn ze ook bij Anderlecht zelf in de wolken.

In totaal negen jaar RSC Anderlecht voor Sarah Wijnants

"Sarah Wijnants behoort inmiddels tot de senior players van de RSCA Women. Ze speelt al sinds 2017 bij paars-wit, en in die periode droeg ze bij aan niet minder dan zes titels op een rij. Vorig seizoen scoorde Sarah 15 doelpunten en gaf 18 assists", klinkt het op de webstek van Anderlecht.

Ook wij willen van de gelegenheid gebruik maken om Sarah Wijnants veel succes te wensen de komende jaren bij RSC Anderlecht.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ België
 
 
Reacties.