'RSC Anderlecht wil international annex fotomodel ophalen in Denemarken'


Foto: © photonews 01 april 2024 10:00

RSC Anderlecht heeft een nieuwe verdediger op het oog. Daarbij zouden ze opnieuw in de Deense competitie zijn uitgekomen. Oliver Sonne van Silkeborg staat namelijk nadrukkelijk op de radar van Fredberg & co.

Oliver Sonne is een 23-jarige Peruviaanse international die uitkomt voor het Deense Silkeborg. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een link met Denemarken wordt getrokken vanuit Anderlecht, waar Jesper Fredberg de sterke man is.

De 23-jarige verdediger is een rechtsback en zou bij paars-wit dus de concurrentie moeten aangaan met onder meer Killian Sardella en Louis Patris. Volgens Le Soir zou Sonne wel een van de prioriteiten zijn voor komende zomer.

Voor de speler zou er een bod van ongeveer anderhalf miljoen euro moeten volgen om hem los te weken bij Silkeborg. Vorig seizoen speelde hij nog twee keer tegen RSC Anderlecht in de Conference League en ook toen maakte hij al indruk.

Meer dan 500.000 volgers op Instagram

Bij Silkeborg is de rechtsachter een onbetwiste basisspeler, die week in week uit mooie dingen laat zien bij zijn team. 

Tussendoor klust Oliver Sonne ook nog bij als fotomodel. Een combinatie die hem ondertussen al meer dan 550 duizend volgers heeft weten op te leveren op Instagram.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Silkeborg IF
 
 
Reacties.