Na Zirkzee richt AC Milan nu zijn pijlen op nog een ex-JPL-spits, maar die wil half Europa wel hebben


Foto: © photonews 09 april 2024 17:40

AC Milan moet dit seizoen de Scudetto aan stadsgenoot en aartsrivaal Internazionale laten. De achterstand bedraagt immers al 14 punten en dat is niet meer in te halen. Volgend seizoen willen ze echter weer competitief zijn en ze zoeken daarvoor een heel goeie spits.

Eerder dachten ze aan Joshua Zirkzee, ex-Anderlecht en dit seizoen grote indruk makend bij Bologna. Zirkzee wordt al een tijdje gelinkt aan de Milanezen en zou zelfs al een persoonlijk akkoord met hen hebben. 

Volgens Corriere dello Sport hebben ze echter nog een alternatief in het hoofd zitten. Als de 22-jarige aanvaller, wiens vermeende prijskaartje meer dan 50 miljoen euro bedraagt, niet haalbaar blijkt te zijn, zou Victor Boniface een optie kunnen zijn.

De Nigeriaanse spits stond vorig jaar ook al op het lijstje, voordat hij uiteindelijk de overstap maakte van Union Sint-Gillis naar Bayer Leverkusen.

Met zestien doelpunten in 25 wedstrijden maakt Boniface indruk in de Bundesliga. En wat als hij niet half het seizoen geblesseerd zou zijn uitgevallen? 

Met Leverkusen beleeft hij wel een topseizoen. Ze zijn op weg naar de landstitel in de Bundesliga met 16 punten voorsprong op Dortmund. Ze verloren zelfs nog geen wedstrijd. Zijn geschatte prijskaartje bedraagt tussen de 40 en 50 miljoen euro. 

Johan Walckiers

Serie A \\ Europa League \\ Bologna \\ Bayer Leverkusen
 
 
Reacties.