Club Brugge-coach Nicky Hayen doet zeer duidelijke oproep aan de eigen supporters


Foto: © photonews 10 april 2024 14:20

Club Brugge neemt het donderdagavond op tegen PAOK in de kwartfinales van de Conference League. De heenwedstrijd wordt in een kolkend Jan Breydelstadion gespeeld.

Er zijn al zeker meer dan 20.000 tickets verkocht voor de wedstrijd van donderdag. Het is dan ook van 2015 geleden dat Club nog eens in een Europese kwartfinale stond.

Vaak wordt er gepraat over hoe hevig de Griekse fans zijn. Daar werd Club-coach Nicky Hayen ook naar gevraagd op zijn persmoment. "Ik weet dat de fans van PAOK heel energiek zijn, heel heftig", begint hij.

"Maar ik denk dat de supporters van Club afgelopen zondag bewezen hebben dat het hier ook een hele heksenketel kan zijn", gaat hij verder.

"Dat is wat wij willen bereiken. Ik denk dat die wedstrijd van afgelopen zondag een bepaalde energie naar boven heeft gebracht, ook bij de supporters. De match leeft sowieso al, maar die wedstrijd van zondag heeft nog voor een extra honger gezorgd."

En dus komt Hayen nog met een oproep aan de eigen supporters. "Laat mij een oproep doen aan de eigen supporters: zorg er gewoon voor dat die van PAOK jullie niet overtreffen."

Brandon Morren

Club Brugge \\ PAOK
 
 
Reacties.