Niét voor Nusa, Skov Olsen of Onyedika: 'Italianen leggen liever vandaag dan morgen miljoenen op tafel voor deze speler van Club Brugge'


Foto: © photonews 11 april 2024 20:00

Club Brugge zal in het tussenseizoen afscheid nemen van enkele sterkhouders. Ook Bjorn Meijer staat ondertussen op de verlanglijst van enkele buitenlandse clubs. En er is zelfs één club concreet.

Italiaanse media melden dat Bologna 1909 FC concrete interesse heeft in Bjorn Meijer. De Italiaanse seizoensrevelatie - I Veltri kampeert op een knappe vierde plaats in de Serie A - wil liever vandaag dan morgen met Club Brugge rond de tafel.

De marktwaarde van Meijer wordt door Transfermarkt op een slordige zeven miljoen euro geschat, maar met dat bedrag zal Club Brugge niet tevreden zijn. De West-Vlamingen mikken eerder op vijftien miljoen euro. In het andere geval zal er géén deal komen.

Meijer hoeft namelijk niet te vertrekken bij Club Brugge. De Nederlandse flankverdediger heeft nog een contract tot medio 2026 en stuurt zelf niet aan op een vertrek. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat Bologna van een kale reis zal terugkeren. 

Club Brugge betaalde in 2022 zes miljoen euro voor Meijer aan FC Groningen. Het spreekt dan ook voor zich dat de 21-jarige flankverdediger enkel mag vertrekken als een veelvoud van dat bedrag op tafel wordt gelegd. Voor de volledigheid: ook enkele Engelse clubs volgen het dossier mee op.

Welke sterkhouders zullen deze zomer vertrekken bij Club Brugge?

Club Brugge lijkt op die manier veel spelers te zien vertrekken tijdens de zomermaanden. Igor Thiago is al verkocht aan Brentford FC. Met onder anderen Antonio Nusa, Andreas Skov Olsen en Raphael Onyedika zijn er nog enkele pionnen die aan de mouw worden getrokken.

Manuel Gonzalez

Club Brugge \\ PAOK
 
 
Reacties.