'Plots heel ander nieuws omtrent opvolger Zeno Debast bij RSC Anderlecht'


Foto: © photonews 11 april 2024 08:40

Bij RSC Anderlecht zijn ze stilaan aan het kijken naar de toekomst. Daarbij komen ze ook uit naar mogelijke nieuwe aanwinsten, aangezien er deze zomer wel eens een paar bepalende spelers zouden kunnen vertrekken.

Een vertrek van Zeno Debast bij RSC Anderlecht mag niet langer worden uitgesloten. De Rode Duivel heeft opnieuw stappen gezet naast Jan Vertonghen in het hart van de defensie en er zijn al heel wat kapers op de kust.

De interesse maakt ook het bestuur van paars-wit ondertussen wakker, want daar moeten ze op zoek naar een opvolger voor Debast. En als Jan Vertonghen zelf zou stoppen deze zomer - al lijkt die kans voorlopig klein - hebben ze zelfs twee centrale verdedigers nodig.

Opvolger Zeno Debast dan toch niet uit Leverkusen?

Filip Milojevic maakt de nodige indruk bij de U19 van Bayer Leverkusen. En dus had technisch directeur Jesper Fredberg van Anderlecht hem op het oog. De interesse van de Deen in de stevige centrale verdediger is niet nieuw, ook vorige zomer was er al contact.

De 19-jarige Oostenrijker heeft nog een contract tot juni 2025. Volgens nieuwe informatie uit Duitsland zou RSC Anderlecht echter niet concreet aan het spreken zijn met Bayer Leverkusen op dit moment en zo zou hij voor de neus kunnen worden weggekaapt.

Onder meer Sevilla en Rapid Wenen zouden volgens Sky Sports in Duitsland wél concreet zijn voor de centrale verdediger. Als paars-wit hem alsnog zou willen inlijven, zal het snel moeten gaan schakelen, zoveel is duidelijk.

Manuel Gonzalez

Europa League \\ Anderlecht \\ Bayer Leverkusen
 
 
Reacties.