🎥 Club Brugge roept fans op om massaal naar vrouwenbekerfinale in Leuven te trekken


Foto: © Leo Stolck 16 april 2024 14:50

Op 1 mei wordt in het King Power @ Den Dreef in Leuven de bekerfinale bij de vrouwen afgewerkt. OH Leuven neemt het dan 'in eigen huis' op tegen Club YLA - de vrouwensectie van de Club Brugge vrouwen.

De vrouwen van Club Brugge maken aanspraak op de helft dan de tickets - wat gebruikelijk is bij een bekerfinale, ook al is die dus net als vorig jaar niet op neutraal terrein. Toch willen ze bij blauw-zwart niet bij de pakken blijven zitten.

Ze zetten een grootse campagne op om zoveel mogelijk mensen mee te sleuren naar Leuven om zo de kansen te vrijwaren van Club YLA in de topwedstrijd tegen een van de absolute topploegen uit de competitie. 

En via de webstek van Club Brugge kan je dus ook tickets scoren voor die finale. Dat doen ze vak per vak om zo voor een zo groot mogelijk sfeergevoel te zorgen. Tribunes 2 en 3 staan open voor de Bruggelingen.

Finale op 1 mei om 16 uur tussen OH Leuven en Club Brugge 

De wedstrijd wordt om 16 uur afgetrapt op woensdag 1 mei - dat is een feestdag uiteraard door de Dag van de Arbeid. Iedereen kan dus in principe gerust afzakken naar Leuven voor een knaller van een finale. 

Aan beide zijden zijn er ondertussen duidelijk al wat tickets verkocht, maar om er een echt voetbalfeestje van te maken mag het zeker nog wat meer zijn. De prijzen voor de tickets vallen bovendien duidelijk heel goed mee.

Bart Vandenbussche

Dames OHL \\ Club Brugge
 
 
Reacties.