Arnar Vidarsson ziet het grote verschil tussen Anderlecht en Union SG


Foto: © photonews 16 april 2024 21:00

Union SG maakte al voor het derde seizoen op rij heel wat indruk tijdens de Jupiler Pro League, maar tot op heden hebben ze nog geen titel mogen vieren. En ook dit seizoen lijkt het misschien opnieuw te gaan foutlopen.

Union SG begon aan de Champions' Play-off met een erg teleurstellende 0 op 9. Het ziet daardoor RSC Anderlecht ook over hen springen, de Brusselaars staan plots drie punten in het krijt bij paars-wit. Gaat het opnieuw mislopen?

"Ik denk dat het moneytime is eens de play-offs beginnen", aldus Arnar Vidarsson in zijn analyse bij Extra Time. "En dan heb je wel wat ervaring nodig. En als ik Union SG dan vergelijk met Anderlecht en Club Brugge ..."

"Die twee andere ploegen hebben gewoon meer spelers die echt die ervaring hebben in moneytime. Ze hebben meer spelers die al eens kampioen zijn geweest. Kijk naar Anderlecht, die hebben Kasper Schmeichel."

Steeds meer druk op Union SG

"Die heeft de Premier League al gewonnen, Jan Vertonghen, ... Je kan er zoveel noemen. Bij Union SG wordt de druk steeds groter, jaar per jaar. Iedereen is fan, maar de druk wordt groter en het zijn opnieuw nieuwe spelers."

"Voor velen moet het nu een keertje gaan gebeuren. Twee jaar geleden was het nog volledig onverwacht, nu is het al meer van moeten", aldus nog Vidarsson. Aan de Brusselaars om de komende zeven wedstrijden het tegendeel te bewijzen.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Union SG
 
 
Reacties.