'Club Brugge zit met probleem en grijpt mogelijk voor tweede seizoen op rij naast droomkandidaat'


Foto: © photonews 16 april 2024 20:00

Nicky Hayen doet het voorlopig goed bij Club Brugge. Toch is hij normaal gezien volgend seizoen geen coach van blauw-zwart, tenzij een titel er anders doet over beslissen. Tot dan kijkt blauw-zwart naar andere namen.

Bart Verhaeghe wil nog steeds Karel Geraerts terughalen, terwijl ook de gesprekken met Ruud van Nistelrooij lopen. Toch blijft Geraerts op dit moment de absolute favoriet binnen blauw-zwart om de nieuwe oefenmeester te worden.

Voor dit seizoen wilden ze hem eigenlijk ook al, maar uiteindelijk werd (verkeerdelijk) gekozen voor Ronny Deila. Dat avontuur is ondertussen minder goed afgelopen en dus wordt er ook al vooruitgekeken naar de toekomst.

Karel Geraerts lijkt er ondertussen in te slagen om met Schalke 04 alsnog de degradatie te ontlopen. En dus zou dat ook wel eens zijn gevolgen kunnen hebben bij de ambitieuze club uit Gelsenkirchen, weet Het Laatste Nieuws.

Verlengd avontuur in Duitsland voor Geraerts?

Geraerts heeft er nog een contract en Schalke 04 zou met hem volgens de krant willen doorgroeien. Op die manier denken ze verder dan dit seizoen. Op termijn moet er promotie naar de Bundesliga worden afgedwongen.

Voor Club Brugge zou het een ferme domper zijn. Voor het tweede seizoen op rij zouden ze achter het net kunnen vissen voor Geraerts. Mogelijk dat er de komende maanden nog andere beslissingen genomen worden natuurlijk. 

Aernout Van Lindt

Club Brugge
 
 
Reacties.