De wanhoop nabij? Mark van Bommel lijkt het antwoord niet meer te weten bij Antwerp


Foto: © photonews 16 april 2024 15:15

Antwerp is aan de Champions' Play-offs begonnen met 0 op 9. Ook coach Mark van Bommel lijkt stilaan geen oplossingen meer te vinden.

Geen enkel punt en ook geen enkele goal. Dat is het wel erg magere rapport van Antwerp na de eerste drie wedstrijden in de Champions' Play-offs. Een tweede landstitel op rij mag Antwerp nu al vergeten.

Tegen Club Brugge speelde Antwerp wel een goede eerste helft, maar kwam het niet verder dan een omhaal van Ekkelenkamp. De Nederlander had net na de rust ook de 1-1 aan de voet, maar stuitte op Jackers. 

Wat moet Antwerp anders doen?

Antwerp slikte de 1-0 ook opnieuw op een stilstaande fase. "Het loopt niet. En dan valt alles tegen", zei Mark van Bommel. De Nederlander die Antwerp vorig seizoen naar de dubbel leidde, lijkt het stilaan ook niet meer te weten. 

"Het is een heel moeilijke situatie. Ik kan het op dit moment niet uitleggen wat er moet veranderen. Weet je wat we op dit moment moeten doen? Winnen." Al lijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan op dit moment. 

Komende zondag trekt Antwerp opnieuw naar Jan Breydel, voor een wedstrijd tegen Cercle Brugge. "En we deden het al twee keer goed tegen Cercle." Op bezoek bij Cercle won Antwerp begin december nog met 1-3. 

Jeroen Deheegher

Antwerp \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.