KAA Gent op de loer? KV Mechelen start gesprekken, akkoord nog veraf


Foto: © photonews 16 april 2024 21:40

Besnik Hasi en KV Mechelen? Dat contract loopt normaliter deze zomer af. Malinwa wil hem graag langer houden, maar dat zou niet zo makkelijk worden. Er liggen bovendien ook een aantal andere geïnteresseerden op de loer.

KV Mechelen en Besnik Hasi zijn beginnen praten over een mogelijk nieuw contract van de coach bij De Kakkers. Zijn huidig contract loopt af aan het einde van het seizoen, in juni 2024. Mogelijk komen daar dus nog wat jaren bij.

Al gaat het volgens de krant niet echt makkelijk om tot een akkoord te komen. Beide partijen hun standpunten zijn voorlopig nog niet te verzoenen. En dus zal het nog moeilijk worden om snel tot een akkoord te komen.

Daar zouden andere ploegen kunnen van profiteren. De geruchten rond KAA Gent lopen al langer dan vandaag, maar dat is tot op heden niet concreet. Ook Hein Vanhaezebrouck heeft wel een aflopend contract. 

Pittig duel tussen Gent en Mechelen dit weekend

Verder kan er ook mogelijk interesse komen uit Antwerp of Club Brugge. Ook daar moet men mogelijk op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Toch lijkt KAA Gent op dit moment misschien wel de meest logische piste als het niet Mechelen wordt.

Pittig detail: dit weekend trekt Besnik Hasi al een keertje naar de Planet Group Arena. Dat staat er de topper in de Europe Play-offs op het programma tussen KAA Gent en KV Mechelen. Dat kan een extra pigmentje geven.

Aernout Van Lindt

KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.