Schalke 04 krijgt heel wat concurrentie voor Beerschot-speler Thibaud Verlinden, ook uit Jupiler Pro League

16 april 2024 17:00

Dinsdagochtend hadden we gemeld dat Schalke 04 interesse toont in Thibaud Verlinden van Beerschot. Nu zouden er nog twee clubs zich gemeld hebben.

Beerschot werd afgelopen weekend kampioen zonder dat het moest spelen. Daardoor kon er na de 2-0 nederlaag op het veld van SK Beveren toch gefeest worden.

Er zullen na dit seizoen ongetwijfeld wat spelers een mooie transfer kunnen versieren. Een van hen is Thibaud Verlinden die dus al gevolgd wordt door Schalke 04.

Schalke 04 krijgt concurrentie voor Thibaud Verlinden

Maar de ploeg van Marc Wilmots en Karel Geraerts zal concurrentie krijgen. Volgens Gazet van Antwerpen hebben ook Pisa (Italiaanse tweede klasse) en QPR (Championship) zich gemeld.

Hij zou ook interesse kunnen rekenen op interesse uit de Jupiler Pro League en de Franse tweede klasse, meldt de krant. Verlinden ligt nog tot 2025 onder contract bij Beerschot. Zo kan de club nog wat geld opstrijken.

Hij was afgelopen seizoen goed voor vijf doelpunten en tien assists in 27 competitiewedstrijden. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn waarde op 700.000 euro.

Brandon Morren

2e klasse \\ Beerschot
 
 
Reacties.