Spanning voor PAOK-Club Brugge: blauw-zwart wacht een ware heksenketel en UEFA ziet een 'hoogrisicowedstrijd'


Foto: © photonews 16 april 2024 16:00

Club Brugge zal het donderdagavond opnemen tegen PAOK in de kwartfinales van de Conference League. De UEFA bestempelt het als een 'hoogrisicowedstrijd'.

Donderdag zal Club Brugge er alles aan doen om een plaats in de halve finales van de Conference League te behalen. Maar hiervoor moet er eerst nog een goed resultaat in Griekenland volgen.

In het Jan Breydelstadion werd er met 1-0 gewonnen. Naast het veld verliep alles heel wat minder goed. Het kwam tot confrontaties tussen de Griekse fans en de Brugse politie.

Op dinsdag heeft Club Brugge met PAOK en de UEFA samengezeten voor overleg. Dat weet Het Nieuwsblad. Dit op vraag van blauw-zwart dat wat zorgen heeft omtrent de veiligheid van de supporters die zullen meereizen.

PAOK en de Griekse politie zouden beloofd hebben om er alles aan te doen om het zo veilig mogelijk te laten verlopen. Toch zullen de Club-fans waakzaam moeten zijn. De UEFA beziet het als een 'hoogrisicowedstrijd'

Twee dagen voor het duel deelde PAOK al mee op sociale media dat stadion uitverkocht is. Het gaat om zo'n 28.000 plaatsen. Er trekken 1.000 Club-supporters naar het stadion.

Brandon Morren

Club Brugge
 
 
Reacties.