Club Brugge reist naar Griekenland met enkele opmerkelijke namen aan boord


Foto: © photonews 17 april 2024 12:00

Club Brugge vertrok woensdag naar Griekenland. Daar zal de club het donderdagavond opnemen tegen PAOK in de kwartfinales van de Conference League.

Donderdagavond werkt Club Brugge de terugwedstrijd van de kwartfinales in de Conference League af tegen PAOK. Blauw-zwart mag een 1-0 voorsprong verdedigen.

Woensdag vertrokken de spelers en staf met het vliegtuig naar Griekenland. Enkele opmerkelijke aanwezigen waren op de luchthaven.

Club Brugge zal het zonder een aantal sterkhouders moeten stellen. Maxim De Cuyper, Brandon Mechele en Igor Thiago zijn geschorst. Zij vliegen wel mee om hun ploegmakkers aan te moedigen, weet Het Nieuwsblad.

Simon Mignolet, Denis Odoi, Casper Nielsen en Andreas Skov Olsen zijn nog twijfelachtig voor het duel. Toch vlogen ze alle vier mee naar Griekenland. Na de laatste training zal beslist worden wie er kan meespelen.

Tenslotte zal ook Vincent Mannaert de reis maken. De afscheidnemende CEO werd dit seizoen nog maar weinig gespot in de tribunes, maar zal dus wel aanwezig zijn tijdens de belangrijke terugwedstrijd.

Brandon Morren

Club Brugge \\ PAOK
 
 
Reacties.