KRC Genk Ladies halen speelster op bij KV Mechelen


Foto: © photonews 19 april 2024 22:45

Niet enkel in het mannenvoetbal regent het dezer dagen transfergeruchten, ook in het vrouwenvoetbal gaat het hard. En daarbij is ondertussen een nieuwe transfer afgerond binnen de Super League. Het zijn de KRC Genk Ladies die zich in de handen mogen wrijven deze keer.

"Chelsea Godier ruilt Mechelen in om volgend seizoen te schitteren in blauw en wit! Welkom Chelsea op #onzegrond 💙🤍", aldus KRC Genk Ladies op haar sociale media over de komst van een nieuwe speelster volgend seizoen.

Chelsea Godier zal namelijk overkomen van KV Mechelen. Malinwa zal volgend seizoen niet meer uitkomen in de Super League en dus zijn er verschillende speelsters op zoek naar een nieuw avontuur om op het hoogste niveau te blijven.

In het verleden speelde Godier ook al onder meer voor Westerlo en de KAA Gent Ladies. Nu gaat ze een nieuwe verbintenis aan bij Genk, waar ze vanaf volgend seizoen dus zal spelen. De 19-jarige met een verdedigend profiel past perfect in de strategie van Genk.

Genk Ladies als nieuwe bestemming voor Godier

Daar mikken ze meer en meer op jong talent en in dat principe past dus zeker ook Chelsea Godier. De komende jaren kan ze nog verder gaan ontwikkelen bij Genk. Godier was ook al jeugdinternational voor de Red Flames.

Aernout Van Lindt

KV Mechelen \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.