JPL-speler betrokken bij zwaar verkeersongeval nadat hij onwel werd achter het stuur


Foto: © photonews 24 april 2024 08:40

Een speler van RWDM is betrokken geweest bij een zwaar verkeersongeval. Hij keerde huiswaarts na een training, maar werd onwel achter het stuur.

Ongeveer een week geleden botste een wagen frontaal op een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek.

Nu deelde RWDM mee dat het om speler Frederic Soelle Soelle gaat. "Afgelopen donderdag was Frederic Soelle Soelle betrokken bij een auto-ongeluk toen hij terugkeerde naar huis na de trainingssessie in Tubize."

"Onze speler verloor de controle over zijn voertuig nadat hij onwel werd achter het stuur", deelt de club mee op zijn website. "Direct opgevangen door de hulpdiensten, heeft de speler een heupfractuur en meerdere breuken in het gezicht opgelopen."

"Na dit weekend in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is Frederic naar huis teruggekeerd maar zal hij de komende dagen nog steeds onderzoeken moeten ondergaan."

De speler zal nu maanden moeten revalideren. Soelle Soelle kwam afgelopen winter over van KV Mechelen. Hij speelde in zes wedstrijden mee bij RWDM dit seizoen.

Brandon Morren

RWDM
 
 
Reacties.