Is Domenico Tedesco straks nog coach van de Rode Duivels? Zijn zaakwaarnemer gaat op meeting bij Europese topclub


Foto: © photonews 26 april 2024 14:00

Domenico Tedesco staat bij de Rode Duivels nog onder contract tot 2026, met het Europees Kampioenschap voor de deur. Er is echter één club die hem graag wil wegplukken...

Zal Domenico Tedesco nog steeds aan het roer staan bij de Rode Duivels na Euro 2024? Het zou een vraag zijn die we ons niet moeten stellen, gezien hij nog een contract heeft tot 2026.

Toch zal het nog even afwachten blijven. Er is namelijk een Europese topclub die interesse heeft in de bondscoach. La Gazetta dello Sport deelde enkele dagen geleden mee dat Tedesco op het lijstje van AC Milan staat.

Alles wijst er dan ook op dat coach Stefano Pioli na dit seizoen zijn koffers moet nemen. De club is momenteel op zoek naar een waardige vervanger.

Het leek misschien maar een gerucht, maar het lijkt steeds concreter te worden. Volgens Sacha Tavolieri heeft de zaakwaarnemer van Domenico Tedesco volgende week een ontmoeting met het management van AC Milan.

De gesprekken zullen dienen om te polsen naar de bedoelingen van Tedesco. De club zou dan hopen dat de coach de optie wel kan gaan overwegen.

Brandon Morren

Serie A \\ AC Milan \\ België
 
 
Reacties.