🎥 Daar zijn de play-offs: de hoogtepunten van speeldag 6 in de Super League


Foto: © photonews 03 mei 2024 10:45

In de Super League is er opnieuw voetbal te bespeuren. En ook dit seizoen levert dat opnieuw leuke zaken op. Het overzicht in een video, uiteraard ook dit seizoen. Ook met oog op de play-offs zal dat zo blijven.

Eleven Sports / DAZN maakt sinds 2021 de beelden van de Super League en goot een en ander achteraf in samenvattingen. En die samenvattingen kunnen elke week opnieuw worden bekeken via de sociale media en youtube.

De belangrijkste fases uit de vijf wedstrijden in de Super League worden er onder de loepe genomen. Alle doelpunten staan op beeld en als toemaatje krijg je ook nog enkele reacties van de wedstrijden van speeldag 6 in de play-offs werden gebundeld.

Geniet mee van alle goals en hoogtepunten van deze speeldag. Het was sowieso alweer een erg boeiende wedstrijddag, waarbij diverse teams knappe dingen lieten zien. Uiteindelijk kregen we in de vijf wedstrijden samen niet minder dan 14 doelpunten te zien - de ploegen uit play-off 2 speelden deze speeldag opnieuw wel!

Het was alweer de zesde speeldag van de play-offs en het leverde ook meteen heel wat interessante beelden op. Daarmee zijn we ondertussen halfweg de play-offs. De strijd om de titel wordt stilaan bikkelhard, met drie ploegen nog steeds op een zakdoek en nog vier speeldagen te gaan.

Geniet mee van de beelden - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.