Zulte Waregem stunt met speelster van KAA Gent Ladies


Foto: © photonews 08 mei 2024 20:50

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfer te noteren. En daarbij gaat het ook in de Super League hard tegen hard gaan deze zomer. Want ook onderling zijn er transfers.

Amber Maximus speelde in het verleden al voor RSC Anderlecht, maar speelde ook bij de jeugd van Sparta Petegem. Momenteel is ze opnieuw actief bij de KAA Gent Ladies, maar daar zal ze volgend seizoen niet meer spelen.

De 27-jarige speelster heeft nu besloten om de Buffalo's te verlaten voor een avontuur bij Zulte Waregem, dichter bij haar roots dus ook als het ware. En dus kan de aanvalster ook de komende jaren in de Super League spelen.

Amber Maximus naar Zulte Waregem 

Bij Anderlecht en Gent samen heeft ze ondertussen al drie keer de Beker van België en twee keer de titel in de Belgische competitie. En nu wil ze dus met Essevee ook een aantal ambities gaan waarmaken volgend jaar.

Essevee was dit seizoen opnieuw veroordeeld tot play-off 2. Volgend seizoen wil het eindelijk wél eens meespelen om de top-6 en een bijhorend ticket pakken voor play-off 1. Het is natuurlijk nog de vraag hoe het volgende seizoen er zal uitzien in de Super League.

Door het vertrek van een aantal ploegen uit de competitie, kan het mogelijk zijn dat het volgend jaar zonder play-offs zal zijn. Daarover zal pas later meer duidelijkheid komen. We houden u zeker en vast op de hoogte.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.