'Dimitri de Condé heeft besloten op wie KRC Genk zijn pijlen richt om Wouter Vrancken op te volgen'


Foto: © photonews 18 mei 2024 14:30

Bij KRC Genk vertrok coach Wouter Vrancken plots tijdens de play-offs. De Limburgers zijn nu op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen.

KRC Genk begon goed aan de play-offs, maar liet plots steken vallen. Dat was net toen coach Wouter Vrancken had aangekondigd dat hij wou vertrekken.

Uiteindelijk verliet hij de club omdat hij voor een nieuw avontuur zou willen gaan. Daarom is Genk nu op zoek naar een waardige vervanger.

Besnik Hasi en onlangs ook Thorsten Fink werden al naar voren geschoven als mogelijke opvolgers. Die laatste is momenteel coach bij rivaal STVV, maar gaf zelf al aan eerder dit seizoen dat hij bij een goed bod wel zou kunnen vertrekken.

Maar volgens transferexpert Sacha Tavolieri is Fink niet de prioriteit bij Racing Genk. Hij meldt dat Dimitri De Condé wel al een nummer één-keuze in het hoofd heeft.

Het zal nog even afwachten worden om te zien wie Vrancken uiteindelijk vervangt bij Genk. De club strijdt momenteel nog voor een Europees ticket in de Champions' Play-offs.

Brandon Morren

KRC Genk
 
 
Reacties.