'KRC Genk wil nieuwe trainer bij aartsrivaal in Jupiler Pro League halen'


Foto: © photonews 18 mei 2024 07:20

KRC Genk zette de samenwerking met Wouter Vrancken stop. De zoektocht naar een nieuwe trainer is volop bezig.

Het huwelijk tussen KRC Genk en Wouter Vrancken leek er eentje voor vele jaren te worden, maar in het tweede seizoen was de relatie duidelijk op.

Nadat Vrancken al een tijdje aan een overstap naar KAA Gent gelinkt werd, beslisten beide partijen nog voor het einde van de competitie om een punt achter de samenwerking te zetten. Domenico Olivieri neemt voorlopig de honneurs waar tot het einde van het seizoen.

Na het plotse vertrek van Vrancken begon de club meteen met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Volgens Het Laatste Nieuws bewandelen de Limburgers nu wel een totaal onverwachte piste richting volgend seizoen.

Aartsvijand

De krant schrijft dat KRC Genk immers Thorsten Fink, de trainer van aartsvijand STVV, wil wegkapen. Hij zette bij de Kanaries een heel mooi seizoen neer. De 56-jarige Duitser Fink beschikt alvast over een stevig cv, zeker als speler.

Head of Football Dimitri De Condé zou wel nog andere opties bekijken, want de knoop lijkt nog niet doorgehakt te zijn. Toch wil Genk snel schakelen en binnen enkele weken al een nieuwe trainer aan het grote publiek voorstellen.

Bjorn Vandenabeele

KRC Genk \\ STVV
 
 
Reacties.