Nieuwe kans? De Ketelaere reageert op feit dat de trainer van AC Milan vertrekt


Foto: © photonews 18 mei 2024 23:00

Charles De Ketelaere begon op de bank tegen Lecce. Met een doelpunt, amper drie minuten nadat hij was ingevallen, opende onze landgenoot de score en zette hij zijn ploeg op weg naar de Champions League.

Je kan er niet naast kijken. Charles De Ketelaere verkeert in bloedvorm. En dat komt zijn ploeg Atalanta Bergamo heel goed uit. CDK bezorgde zijn ploeg een ticket voor de Champions League, maar er is nog meer.

Volgende week staat de finale van de Europa League op de agenda, tegen het ongenaakbaar gewaande Bayer Leverkusen en in Bergamo hopen ze maar al te graag dat De Ketelaere ook daar voor een roes kan zorgen.

De Rode Duivel liet zich bij Sky Sports uit over het feit dat het bij Atalanta zoveel beter loopt dan bij AC Milan vorig jaar. “Het spijt me dat ik (bij Milan, nvdr) niet heb gedaan wat ik hier bij Atalanta doe. Ik heb altijd de droom gehad om voor Milan te spelen, maar ik kijk altijd vooruit.”

Terug naar AC Milan?

CDK werd ook gevraagd wat hij denkt van het feit dat trainer Pioli, die hem weinig kansen gaf en niet echt in onze landgenoot geloofde, na dit seizoen zou vertrekken bij AC Milan.

“Pioli die Milan verlaat? Het gaat niet alleen om Pioli, maar hier ben ik vooral veel gegroeid. Een extra jaar in Italië heeft me goed gedaan”, zegt de man van 14 goals en 9 assists.

Atalanta heeft in de huurdeal met AC Milan een aankoopoptie en zoals de kaarten er nu bij liggen ziet het er naar uit dat ze die zullen lichten.

Bjorn Vandenabeele

Serie A \\ AC Milan \\ Atalanta \\ Lecce
 
 
Reacties.