'STVV denkt aan deze actieve Belgische coach om Thorsten Fink te vervangen, mocht die naar KRC Genk trekken'


Foto: © photonews 18 mei 2024 15:30

STVV-coach Thorsten Fink staat momenteel in de belangstelling bij KRC Genk. Bij Sint-Truiden zouden ze al wel een mogelijke vervanger op het oog hebben.

Bij KRC Genk vertrok Wouter Vrancken plots tijdens de play-offs. Hij zou graag voor een nieuw avontuur gaan. Daarom moet de club op zoek naar een vervanger.

STVV-coach Thorsten Fink zou in beeld zijn bij de Limburgers om Vrancken op te volgen. Het valt nog even af te wachten welke keuze Fink zal maken, maar zijn club heeft al wel een coach op het oog, moest Fink vertrekken.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri zou STVV Gaëtan Englebert wel interessant vinden. Die is momenteel coach bij Club Luik. Als speler was Englebert al actief bij STVV.

De club zou zijn profiel interessant vinden, al is er nog niets concreet. Uiteindelijk zullen ze bij STVV wel hopen dat Fink nog een jaartje blijft.

Hoewel de coach het niet uitsluit, heeft hij eerder in een interview aangegeven dat hij zou kunnen vertrekken bij een goed bod. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Brandon Morren

STVV
 
 
Reacties.