'Verschillende clubs uit de Jupiler Pro League polsen bij Club Brugge voor Nicky Hayen'

18 mei 2024 21:20

Club Brugge staat op twee overwinningen van de landstitel. Als de ploeg van trainer Nicky Hayen twee keer wint, dan volgt het Royal Antwerp FC op als landskampioen.

Van grote druk is er echter geen sprake. Nicky Hayen bereidt de ploeg voor zoals alle andere wedstrijden en zegt resoluut voor de overwinning te spelen, zondag op Anderlecht.

Als blauwzwart wint van Anderlecht, dan heeft het de week erop in eigen huis tegen Cercle Brugge genoeg aan een gelijkspel om de titel te vieren.

De titel is één iets, maar veel fans kijken ook uit naar de beslissing wie er volgend seizoen trainer zal zijn bij Club Brugge. Hayen heeft alvast veel zin om verder te werken.

Aan boord blijven

Hij geniet veel meer dan zijn voorganger Ronny Deila de steun van het Clubbestuur, omdat hij wil werken binnen de structuur van blauwzwart.

Een beslissing valt sowieso pas na de play-offs, maar ondertussen is er veel interesse in Hayen. Volgens Het Belang van Limburg hebben verschillende ploegen uit de Jupiler Pro League vrijblijvend gepolst naar Hayen.

Al lijkt niemand ervan uit te gaan dat Hayen volgend jaar andere oorden zal opzoeken. De andere ploegen zijn ervan overtuigd dat Club Brugge Hayen als T1 aan boord zal houden, zo voegt de krant er nog aan toe.

Bjorn Vandenabeele

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.