📷 Remco Evenepoel zal op zondag niet alleen voor Anderlecht supporteren


Foto: © photonews 19 mei 2024 11:30

Begin april ging Remco Evenepoel zwaar tegen de grond in de Ronde van het Baskenland. Ondertussen zit Evenepoel al een tijd weer op de fiets. Zo'n tweetal weken geleden vertrok Evenepoel naar de Sierra Nevada voor een stage.

Momenteel revalideert Remco Evenepoel nog van een gebroken sleutelbeen en schouderblad. Die liep hij op bij een zware val tijdens de Ronde van het Baskenland.

Naast het wielrennen heeft de atleet ook nog veel liefde voor het voetbal. Zijn liefde voor Anderlecht heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij speelde er in de jeugd voor hij aan zijn carrière als wielrenner begon.

Daarom zal hij zondagavond waarschijnlijk aandachtig kijken naar de wedstrijd Anderlecht-Club Brugge. Als paars-wit wint en Union laat punten liggen tegen Cercle Brugge, speelt het kampioen.

Evenepoel plaatste daarom op zijn Instagram-profiel een verhaal waarbij hij duidelijk maakt dat hij voor Anderlecht duimt op zondag. Maar dat is niet de enige club waar hij supporter van is.

Evenepoel deelde onlangs mee dat hij ook fervente Arsenal-fan is. Zondag worden de laatste wedstrijden in de Premier League afgewerkt en de Gunners kunnen kampioen spelen als ze zelf winnen van Everton en als Manchester City punten laat liggen tegen West Ham.

Brandon Morren

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Arsenal
 
 
Reacties.