Ref Wesli De Cremer krijgt volle laag van zowel Cercle- als Anderlecht-fans: "Hij heeft zijn blauw-zwarte onderbroek aan"


Foto: © photonews 19 mei 2024 14:39

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Union heeft ook veel belang voor de Anderlecht-fans. En dat is duidelijk te zien op X - het voormalige Twitter. Heel wat paars-witte supporters volgen het duel en hebben het niet begrepen op het optreden van scheidsrechter Wesli De Cremer.

Bij de rust stond het 1-1, maar het ging vooral over de overtredingen. Kevin Mac Allister vloog er immers al een paar keer goed in, maar werd nog niet bestraft met geel. Veel mensen vinden dat hij al twee keer bestraft had moeten worden.

En dan was er nog de elleboog van Gustaf Nilsson, die ook niet bestraft werd. In het verleden werd daar al rood voor gegeven, maar nu kreeg de aanvaller van Union niets. 

Het maakt dat er een stroom aan opmerkingen volgt op X. Voor de Anderlecht-fans is deze match belangrijk, want als Union punten verliest, spelen ze straks een kampioenenmatch tegen Club Brugge.

Voor Cercle is het ook belangrijk in de strijd om de vierde plaats. Dan moeten ze ook geen barragematch meer spelen voor Europees voetbal en dat betekent ook snellere vakantie voor de spelers. 

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge \\ Union SG
 
 
Reacties.