Onderhandelingen schieten héél goed op: 'Antwerp heeft akkoord en wil nieuwe coach volgende week al voorstellen'


Foto: © photonews 22 mei 2024 20:40

Antwerp FC wil volgende week de nieuwe coach voorstellen aan pers en publiek. Het vertrek van Mark van Bommel is nog niet wereldkundig gemaakt, maar de uittredende landskampioen wil zijn opvolger snel bekendmaken.

Antwerp FC sluit het seizoen komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht. Het wordt eveneens het afscheid van Mark van Bommel. 

Dat nieuws is algemeen gekend, maar nog niet officieel bevestigd. We verwachten dan ook dat de Nederlandse coach zijn vertrek komende zondagavond zal bevestigen.

The Great Old wil volgende week meteen zijn opvolger voorstellen aan pers en publiek. Het Nieuwsblad weet dat Jonas De Roeck volgend seizoen aan het roer zal staan op De Bosuil.

De voorbije dagen zaten Antwerp en De Roeck rond de tafel. En met succes. Het Stamnummer Eén deed de voormalige middenvelder een voorstel. En daar kan hij zich in vinden.

Wie wordt de nieuwe coach van Antwerp FC?

De onderhandelingen - het gaat vooral nog over de sportieve ambities en verwachtingen - worden de komende dagen afgerond. En dan kan De Roeck de voorbereiding op het nieuwe seizoen starten.

Manuel Gonzalez

Antwerp
 
 
Reacties.