Ervaren speelster ruilt Standard in voor Westerlo


Foto: © photonews 23 mei 2024 18:50

Ook in het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen transfers. Ook de nieuwkomer in de Super League gaat daarbij heel erg hard, nadat ze eerder deze winter ook al een paar topspeelsters binnenhaalden.

KVC Westerlo was nog op zoek naar wat extra versterking én ervaring om de ploeg beter te maken in de Super League. En die versterking lijken ze nu meer dan gevonden te hebben met een toptransfer uit play-off 1.

De Kemphanen hebben namelijk besloten om Elien Nelissen een kans te geven. Zij komt over van Standard, waar ze dit seizoen nog een gooi naar de titel doet in de Super League in het komende weekend op de laatste speeldag.

Bij de Rouchettes hebben ze alvast afscheid genomen van Nelissen via de sociale media. "Elien Nelissen zal haar carrière voortzetten bij Westerlo. Zoveel jaren en herinneringen, bedankt voor alles, Elien", aldus Standard in een bericht op de sociale media.

Overstap van Standard naar Westerlo

Elien Nelissen is een verdedigster die ook op het middenveld overweg kan. Ze speelde al sinds 2012 bij Standard, al trok ze in 2018 eens een jaartje naar Genk voor ze aan haar tweede periode in De Vurige Stede begon.

Nu verlaat de 28-jarige speelster Standard dus voor een tweede keer. Haar contract was afgelopen en een nieuwe verbintenis werd niet gevonden. Ook wij wensen Elien veel succes bij haar nieuwe club Westerlo.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège \\ Westerlo
 
 
Reacties.