Super League: Westerlo mikt hoog en shopt nu ook bij Charleroi


Foto: © Leo Stolck 23 mei 2024 23:40

De vrouwen van Westerlo lijken zich volop te willen tonen in de Super League volgend seizoen. En daartoe blijven ze zich ook maar versterken. Met daarbij ook speelsters die al ervaring hebben in de Super League.

KVC Westerlo was nog op zoek naar wat extra versterking én ervaring om de ploeg beter te maken in de Super League. En die versterking lijken ze nu meer dan gevonden te hebben met een nieuwe toptransfer uit de Super League.

Nadat De Kemphanen eerder al hadden besloten om Elien Nelissen een kans te geven - zij komt over van Standard, waar ze dit seizoen nog een gooi naar de titel doet in de Super League in het komende weekend op de laatste speeldag - is er een nieuwe speelster aangetrokken.

Dat is Mélissa Tom geworden. Zij komt over van Sporting Charleroi, want De Zebrettes houden er na dit seizoen mee op in de Super League. Tom kan zo blijven meedraaien op het hoogste niveau bij haar nieuwe club.

Contract van één seizoen met optie

Mélissa Tom is een 20-jarige vleugelverdedigster met ondertussen ook al wat ervaring bij de jeugdlichtingen van de Belgian Red Flames. In het verleden speelde ze ook nog onder meer voor de vrouwenploeg van Standard.

De jonge vrouw tekende een contract voor één seizoen, al zit er in het contract ook nog een optie op een tweede seizoen bij De Kemphanen. We wensen Mélissa Tom alvast veel succes in de verderzetting van haar carrière.

Bart Vandenbussche

Westerlo \\ Charleroi
 
 
Reacties.