📷 🎥 Prachtige beelden: Vincent Mannaert krijgt enorm mooi afscheid van supporters én club


Foto: © photonews 26 mei 2024 20:00

Het was al een tijdje duidelijk dat Vincent Mannaert na dit seizoen zou stoppen als sterke man van Club Brugge. De club wilde dat echter niet onopgemerkt laten voorbijgaan, net als de supporters. En dat leverde mooie beelden op.

Bart Verhaeghe kocht onlangs de aandelen van Vincent Mannaert, waardoor de sterke man ook geen aandeelhouder meer is. Mannaert zal ook geen zitje meer hebben in de Raad van Bestuur en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging.

Zijn verhaal bij Club Brugge leek enkele maanden geleden al geschreven, toen hij zijn kluisje ging leegmaken. Nu is het afscheid definitief geworden, maar de supporters en de club zelf hebben dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De supporters kwamen met een heel mooie tifo voor de afscheidnemende technisch directeur en ook de club kwam met een mooi statement. Bart Verhaeghe van zijn kant kwam dan weer met een shirt voor Mannaert.

Die hitste het publiek nog eens maar wat graag op, alvorens definitief van het toneel te verdwijnen bij blauw-zwart. Ook wij wensen Vincent Mannaert alvast veel plezier en succes toe in zijn volgende uitdagingen op sportief en extrasportief gebied.

Aernout Van Lindt

Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.