'Beerschot wil versterking in eigen land halen en denkt aan transfervrije verdediger uit JPL'


Foto: © photonews 26 mei 2024 12:30

Beerschot zal volgend seizoen in de Jupiler Pro League spelen. De club zal de nodige inspanningen moeten doen om met een goede kern aan het seizoen te beginnen.

Beerschot werd eerste in de Challenger Pro League en heeft zich op die manier verzekerd van een plaats in 1A volgend seizoen. De club maakt nu er nu werk van om een goede kern samen te stellen voor volgend seizoen.

Coach Dirk Kuyt zal nog langer bij de club blijven. Hij zou een tweejarig contract gaan tekenen, wat al heel leuk nieuws is voor de supporters. Maar er zullen ook nog nieuwe spelers moeten komen.

Volgens Gazet van Antwerpen heeft Beerschot zijn oog laten vallen op Jules Van Cleemput. De 27-jarige verdediger nam onlangs afscheid bij Charleroi waar zijn contract afloopt.

Hij kondigde op sociale media aan dat zijn tijd bij Charleroi erop zit. Nu zoekt de Belg naar een nieuw avontuur. Bij Beerschot zou hij dus nadrukkelijk in beeld zijn.

Van Cleemput speelde tijdens zijn jeugd ook al bij Beerschot. Nadien kwam hij bij KV Mechelen terecht dat hem in 2020 voor 1 miljoen euro verkocht aan Charleroi.

Brandon Morren

2e klasse \\ Charleroi \\ Beerschot
 
 
Reacties.