Club Brugge haalt speelster op bij Charleroi


Foto: © photonews 26 mei 2024 13:15

In de Super League regent het dezer dagen en weken echt wel transfers. Zeker gezien er een aantal teams stoppen op het hoogste niveau, is er wel de nodige bedrijvigheid. En dat zorgt voor pittige transfers.

Sporting Charleroi is een van de teams die ermee gaat ophouden in de Super League. En dus was de vraag wat de speelsters gingen doen. Romane Jadoulle heeft alvast haar nieuwe club ondertussen beet en zij blijft in de Super League.

Jadoulle tekende een contract bij Club YLA, de vrouwenploeg van Club Brugge. De 17-jarige jeugdinternational is al de derde zomeraanwinst van de Bruggelingen, die verder ook inzetten op continuïteit met contractverlengingen.

De komst van de Belgische jeugdinternational - vrij recent nog van belang voor de U19-lichting tijdens de EK-kwalificaties - is een nieuwe boost voor blauw-zwart. De club wil de komende jaren rustig verder gaan bouwen.

Derde zomertransfer voor Club Brugge

De voorbije jaren leverde dat grote sprongen op, met een bekerwinst in het seizoen 2023-2024 tot grootste gevolg voorlopig - een eerste prijsje in de geschiedenis van blauw-zwart. Op dat elan willen ze dus doorgaan.

Eerder waren er ook al Chloé Vande Velde en Amy Littel die de keuze maakten voor Blauw-Zwart. "Welkom, Romane!", zijn ze bij blauw-zwart alvast tevreden.

Aernout Van Lindt

Club Brugge \\ Charleroi
 
 
Reacties.