'Er zal gepraat worden': de opmerkelijke bocht van 180 graden rond Kevin De Bruyne


Foto: © photonews 26 mei 2024 21:20

Kevin De Bruyne werd de voorbije weken aan de gekste transfers gekoppeld. De MLS, Saoedi-Arabië en diverse andere landen werden geopperd. Zover is het echter nog niet gekomen en nu kan er mogelijk een nieuwe bocht genomen worden.

De MLS of Saoedi-Arabië lijkt op dit moment nog geen spek naar de bek van Kevin De Bruyne, al waren er de voorbije weken zeker vanuit de zandbak gesprekken lopende met de entourage van het goudhaantje van de Rode Duivels.

De 32-jarige Belg wil volgens The Sunday Mirror graag nog één keer zijn contract bij Manchester City verlengen – zijn huidige overeenkomst loopt af in 2025 – en mikt daarna op een overstap naar de Major League Soccer.

Transfergoeroe Ekrem Konur heeft daar meteen een en ander over te vertellen. Als het van Manchester City afhangt, zou er een verlengd verblijf op tafel kunnen komen te liggen. Daar zal deze zomer worden over gepraat.

Stevige statistieken dit jaar

Op die manier wordt er een bocht van 180 graden gemaakt en lijkt een verlengd verblijf in de Premier League opnieuw heel wat dichterbij. De Rode Duivel en The Citizens moeten deze zomer dus tot een overeenkomst proberen te komen.

KDB zit al sinds 2015 bij Manchester City. Dit seizoen kwam hij tot 26 matchen voor Manchester City. Daarin wist de trots van België in totaal zes doelpunten te maken en maar liefst voor achttien assists te zorgen - geen statistieken van een versleten speler.

Aernout Van Lindt

Manchester United \\ Manchester City \\ België
 
 
Reacties.