LIVE: Anderlecht en Brian Riemer hopen op een mirakel maar moeten eerst zelf voorbij Antwerp zonder doelman Schmeichel


Foto: © photonews 26 mei 2024 09:45

Anderlecht neemt het zondagavond op tegen Antwerp in het Bosuilstadion. Paars-wit kan nog kampioen spelen, al moet het dan wel wat geluk hebben.

De laatste speeldag van de reguliere competitie belooft alweer een spannende te worden. Anderlecht speelt op verplaatsing tegen Antwerp en kan nog kampioen spelen.

Het moet nog wel over Union SG en Club Brugge springen. Paars-wit moet dus zelf winnen, hopen dat Club Brugge verliest en dat Union niet wint. Anderlecht zal in ieder geval alles op alles moeten zetten.

Antwerp speelt zijn laatste wedstrijd al regerende kampioen en moet na deze speeldag de landstitel afstaan. The Great Old zal het Anderlecht niet gemakkelijk maken.

Antwerp heeft niets meer te verliezen en wil Mark Van Bommel en Ritchie De Laet een mooi afscheid van de club zien nemen. Zij zullen allebei vertrekken.

De Brusselaars zullen het zonder Hazard, Vertonghen, Schmeichel en Ashimeru moeten doen die allemaal geblesseerd zijn. Bij Antwerp zullen Janssen, Corbanie, Bataille en De Laet ontbreken.

Brandon Morren

Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.