Nieuwe plannen De Bruyne onthuld: Saoedi-Arabië is ineens geen optie meer


Foto: © photonews 26 mei 2024 16:00

Kevin De Bruyne werd de voorbije weken weer gelinkt aan een overgang naar Saoedi-Arabië. Wij namen die geruchten altijd met een korreltje zout, aangezien familieman De Bruyne daar nooit echt oren naar gehad heeft. Hij zou echter wel een andere competitie zien zitten.

Hoewel zijn zaakwaarnemers onlangs gesprekken hebben gevoerd met vertegenwoordigers van Saoedische clubs, ziet Kevin De Bruyne een verhuis naar het Midden-Oosten niet zitten.

Dat meldt The Sunday Mirror. De 32-jarige Belg wil graag nog één keer zijn contract bij Manchester City verlengen – zijn huidige overeenkomst loopt af in 2025 – en mikt daarna op een overstap naar de Major League Soccer.

In augustus 2015 tekende De Bruyne bij Manchester City voor een toen recordbedrag van de club. Sindsdien heeft hij zich gevestigd als een van de beste middenvelders ter wereld.

Hij heeft meerdere Premier League-titels, FA Cups en EFL Cups gewonnen met de club. De Bruyne werd in het seizoen 2019-2020 uitgeroepen tot Premier League Speler van het Seizoen.

De Bruyne is op dit moment nog niet toe aan een mindere competitie gezien zijn vorm en niveau. Hij hoopt de komende seizoenen wel wat meer rust te kunnen inbouwen, want zijn lichaam begint moeite te krijgen met de opeenvolging van matchen.

Johan Walckiers

Manchester United \\ Manchester City
 
 
Reacties.