KAA Gent Ladies halen doelvrouw op bij ... Club Brugge


Foto: © photonews 29 mei 2024 22:45

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Bij de KAA Gent Ladies is er ook alvast een eerste transfer aangetrokken. En dat is een oude bekende, waar ze blij mee zijn bij de Buffalo's - zoveel is duidelijk.

Zoë Van Wijmeersch zal de komende twee jaar voor KAA Gent komen. De jonge doelvrouw komt over van de vrouwen van Club Brugge en keert dus terug naar haar oude nest. De 18-jarige doelvrouw is ook actief bij de jeugdreeksen van de Flames.

De familiale sfeer van de KAA Gent Ladies

"KAA Gent Ladies straalt een echte familiale sfeer uit. Het lijkt me een team waarbinnen je je zeker thuis kunt voelen. Je ziet een jonge, hechte ploeg op het veld staan die hard voor elkaar werkt en steeds mooi voetbal probeert te brengen."

"Ik ben dan ook zeer blij met deze unieke kans om deel te mogen uitmaken van dit team. Ik hoop dat we samen mooie resultaten kunnen behalen", is Zoë Van Wijmeersch zeer duidelijk op de website van KAA Gent Ladies.

Zoë Van Wijmeersch is een harde werkster

"Ik zie mezelf als iemand die hard werkt, zowel op het veld als daarbuiten. Met een glimlach op mijn gezicht geef ik altijd mijn volle inzet. Ik ben een keepster die graag meevoetbalt en goede technische vaardigheden bezit."

"Ik streef er altijd naar om mooi voetbal te brengen en steeds oplossingen te bieden aan mijn teamgenoten. Ik probeer altijd om anderen te helpen, zowel op als naast het veld." We wensen de jonge speelster bij deze veel succes bij haar 'nieuwe' club.

Aernout Van Lindt

KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.