Noodlot slaat toe voor jonge speelster Standard


Foto: © photonews 29 mei 2024 21:10

Anisa Ademi speelde een prima seizoen bij de vrouwenploeg van Standard de Liège. Deze zomer staat in het teken van revalideren, want de jonge speelster heeft een zwaar bilan gekregen met een zware blessure.

Anisa Ademi is een Belgische middenveldster die volgende maand pas achttien jaar wordt. Toch heeft ze ondertussen wel al de nodige watertjes doorzwommen in België en ook op internationaal gebied voor de Red Flames.

Ze was international bij de U19 van de Belgian Red Flames en speelde ook al in de Super League voor Standard. Bij de Rouchettes is ze ondertussen al sinds 2018 onder zeil en daarmee is ze nu al een optie op de toekomst.

Al zal haar ontwikkeling even een kleine knauw krijgen, want de komende maanden zal ze moeten revalideren. De jonge speelster heeft namelijk haar kruisbanden afgescheurd en daarmee zal ze maanden out zijn.

"Anisa Ademi lijdt aan een gescheurde kruisband waardoor ze lang van het terrein weg zal blijven. Kop op, Ani, we staan allemaal achter je. ❤️", aldus Standard over de blessure van Anisa Ademi op haar sociale media.

Ook wij van Vrouwenvoetbalkrant willen de jonge speelster van Standard graag veel beterschap wensen in moeilijke tijden. We hopen op een behouden terugkeer en dat ze in 2025 nog sterker terugkomt op het voetbalveld.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège
 
 
Reacties.