KVC Westerlo haalt nu ook verdedigster op in Nederland


Foto: © Leo Stolck 06 juni 2024 22:45

Ook in de Super League gaat het volgend seizoen opnieuw hard gaan. En dus moeten er ook transfers gaan komen. Bij KVC Westerlo zetten ze nu al volop in op de toekomst en willen ze er staan bij hun debuut op het hoogste niveau.

De vrouwen van Westerlo lijken zich volop te willen tonen in de Super League volgend seizoen. En daartoe blijven ze zich ook maar versterken. Met daarbij ook bijvoorbeeld speelsters die al ervaring hebben in de Super League of in het buitenland.

Veel versterkingen voor KVC Westerlo bij Super League-debuut

KVC Westerlo was nog op zoek naar wat extra versterking én ervaring om de ploeg beter te maken in de Super League. En die versterking lijken ze nu meer dan gevonden te hebben met een nieuwe toptransfer uit de Super League.

Nadat De Kemphanen eerder al hadden besloten om Elien Nelissen een kans te geven - zij komt over van Standard, waar ze dit seizoen nog een gooi naar de titel doet in de Super League in het komende weekend op de laatste speeldag, kwam ook Mélissa Tom over van Charleroi.

Wattilete komt over van Nederlandse Utrecht

En nu gaan ze het ook in het buitenland zoeken, want vanuit de Eredivisie bij FC Utrecht komt er een jonge verdedigster naar België. "Vanaf volgend seizoen speelt Julia Wattilete in de gezellige Kempen", klinkt het bij Westerlo.

"De Nederlandse verdedigster komt over van het Nederlandse FC Utrecht. Ze tekent een contract voor 1 jaar met de optie voor een extra jaar." Ook wij willen Julia Wattilete alvast veel succes wensen bij haar nieuwe club.

Aernout Van Lindt

Westerlo
 
 
Reacties.