Super League: Zulte Waregem haalt coach terug van KAA Gent Ladies


Foto: © Louis Evrard 07 juni 2024 16:15

Zulte Waregem wil er ook bij de vrouwenploeg volop staan in het nieuwe seizoen. Een keertje mikken op de top-6 en play-off 1 in de Super League? Dat lijkt het volgende doel in de ontwikkeling van Essevee Vrouwen. Ook binnen de staf verandert er heel wat.

Zulte Waregem zal volgend seizoen opnieuw aan de slag gaan met Angelo Gaytant. Die was in het verleden ook al eens coach bij Essevee, maar vertrok daar in 2022 als hoofdcoach voor een rol als assistent bij KAA Gent Ladies.

Nieuwe coach voor Zulte Waregem

Daar was hij twee jaar lang de assistent van de nieuwe T1 Jorn Van Ginderdeuren, terwijl ondertussen Kenny Engels de honneurs waarnam bij Zulte Waregem. Nu keert Gaytant dus terug naar het oude, getrouwe nest.

Gaytant zal niet de enige zijn die van de KAA Gent Ladies naar Zulte Waregem trekt, want eerder werden ook al een aantal pittige transfers gedaan door Essevee. En daarbij komt ook een Buffalo over om bij Zulte Waregem te gaan spelen.

Ook Maximus naar Essevee

De 27-jarige Amber Maximus trekt de poorten van Gent ook achter haar dicht voor een avontuur bij Essevee. Bij Anderlecht en Gent samen heeft ze ondertussen al drie keer de Beker van België en twee keer de titel in de Belgische competitie.

Aan Gaytant, Maximus en de andere nieuwkomers om nu ook bij Zulte Waregem de ambities te proberen waarmaken. We wensen Angelo Gaytant alvast veel succes bij zijn nieuwe opdracht en hopen op het beste in het nieuwe seizoen.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem
 
 
Reacties.