Niet Leipzig of Leverkusen? Italiaanse grootmacht mengt zich in de debatten voor Bilal El Khannouss


Foto: © photonews 10 juni 2024 17:40

Het wordt afwachten waar Bilal El Khannouss deze zomer gaat tekenen. Aan interesse in ieder geval geen gebrek. Nadat eerder bekend werd dat Duitse topclubs als RB Leipzig en Bayer Leverkusen interesse toonden, is er nu ook een Italiaanse topclub opgedoken.

Transferexpert Gianluca Di Marzio meldt immers dat Lazio met meer dan gewone interesse de verrichtingen van El Khannouss bij Genk volgde. De Romeinen willen hun offensieve sector versterken en zoeken een nieuwe aanvallende middenvelder.

Colpani van Monza staat samen met El Khannouss bovenaan het verlanglijstje. De in 2004 geboren Marokkaan zal zonder twijfel de Cegeka Arena verlaten deze zomer, maar heeft zijn keuze nog niet gemaakt. 

RB Leipzig zat de voorbije weken al meermaals samen met KRC Genk én met de mama van Bilal El Khannouss. Laatstgenoemde behartigt immers de belangen van haar zoon. 

Maar niets staat in steen gebeiteld. Kicker weet dat ook Bayer 04 Leverkusen zich heeft gemeld voor El Khannouss. Meer zelfs: de Duitse landskampioen komt met een aantrekkelijk project voor de 20-jarige middenvelder op de proppen.

De Duitse competitie leek zijn voorkeur weg te dragen, maar alle voorstellen zullen bekeken worden. El Khannouss wil vooral naar een team waar hij speeltijd krijgt en waar hij zich ook in Europa kan laten zien.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Marokko
 
 
Reacties.