RSC Anderlecht haalt twee internationals in huis voor ... vrouwenfutsal


Foto: © photonews 10 juni 2024 22:45

Stevig nieuws vanuit de vrouwenploeg van RSC Anderlecht. Bij de Futsal-ploeg dan weliswaar, waar twee internationals voor de prijs van één werden aangekocht. En daarmee willen ze nog wat extra ambitie tonen.

RSC Anderlecht heeft zijn vrouwenploeg in het Futsal stilaan klaar voor volgend seizoen. Op maandag werden niet één, maar twee dikke transfers gedaan. Daarmee hebben ze de ambities meteen nog wat scherper aangeschroefd.

Aster Janssen is de eerste die op maandag werd voorgesteld. Zij is in het veldvoetbal ondertussen bekend geworden van onder meer Zulte Waregem en eerder ook nog Charleroi. Ze speelt ook bij de nationale ploeg van het Futsal.

Daarmee toont ze dat ze ook in het zaalvoetbal aan dat ze heel veel kwaliteiten heeft. Die mag ze het komende seizoen dan ook gaan tonen bij de vrouwen van paars-wit. Ze tekende een contract voor één seizoen in Brussel.

Ook Yasemin Cagla versterkt de rangen

En Janssen was niet de enige die op maandag werd aangekondigd. Ook Yasemin Cagla komt de troepen van paars-wit versterken. Zij is net als Janssen een Belgisch international bij de Futsal Flames en scoorde al veelvuldig in interlands.

De jonge zaalvoetbalster lijkt nu ook klaar voor een avontuur in de Belgische hoofdstad. We willen van de gelegenheid gebruik maken om beide speelsters alvast veel succes te wensen bij hun nieuwe uitdaging bij Anderlecht.

Aernout Van Lindt

Anderlecht
 
 
Reacties.