Super League: Zulte Waregem blijft maar versterken en shopt nu ook bij Charleroi en ... Anderlecht


Foto: © photonews 10 juni 2024 23:30

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfer te noteren. En daarbij gaat het ook in de Super League hard tegen hard gaan deze zomer. Want ook onderling zijn er transfers.

Essevee was dit seizoen opnieuw veroordeeld tot play-off 2. Volgend seizoen wil het eindelijk wél eens meespelen om de top-6 en een bijhorend ticket pakken voor play-off 1. Het is natuurlijk nog de vraag hoe het volgende seizoen er zal uitzien in de Super League.

Het team toont wel de nodige ambitie. Eerder haalden ze al Amber Maximus in huis - de aanvalster komt over van de KAA Gent Ladies. En zij was lang niet de enige die de overstap naar Essevee komende zomer zal maken.

Essevee gaat hard op abrbeidsmarkt

De jonge doelvrouw Yana Lissens ruilde de Ajuinen namelijk in voor Essevee en dat deed ook de jonge aanvalster Loes van Mullem. Een aantal sterkhouders zoals Elke Van Gorp verlengden ondertussen hun contract.

En nu is het opnieuw raak voor Essevee, want er werden nog twee pittige transfers aangekondigd. "Lowies Vandekerckhove komt over van RSCA en tekent voor een seizoen bij Essevee", klinkt het onder meer op de sociale media van Zulte Waregem.

Francesca Lueya komt dan weer over van Charleroi en ook zij tekende een contract van een seizoen bij Essevee. We willen beide speelsters alvast veel succes wensen bij hun nieuwe club en in de zoektocht naar het behalen van de doelstellingen.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem
 
 
Reacties.