'Club Brugge wil Belgisch jeugdinternational terughalen naar België, maar... prijskaartje van drie miljoen euro lijkt voor probleem te zorgen'


Foto: © photonews 12 juni 2024 22:30

Club Brugge wil Ayanda Sishuba terug naar België halen. De 19-jarige middenvelder behoort vanaf het nieuwe seizoen tot de A-kern van RC Lens, maar daar wil de Belgische landskampioen een stokje voor steken.

Het zijn de Franse media die gewag maken van de Belgische interesse voor Ayanda Sishuba. Club Brugge polste in het verleden al naar de voorwaarden voor de Belgische jeugdinternational, maar meer ook niet.

De kaarten liggen op dit moment anders op tafel. Club Brugge ziet in de 19-jarige middenvelder een ideale versterking voor de middellange termijn. Enig probleem: er is een héél diep verschil tussen blauw-zwart en RC Lens. 

Transfermarkt schat de martkwaarde van Sishuba op 500.000 euro, terwijl Lens drie miljoen euro vraagt voor de Belg met Zuid-Afrikaanse roots. Het spreekt voor zich dat Club Brugge niet van plan is om dat bedrag op te hoesten.

Kan Club Brugge Asanda Sishuba terug naar België halen?

Bovendien twijfelt ook het jeugdproduct van wijlen Excelsior Mouscron aan zijn toekomst. Hij kreeg reeds de bevestiging dat hij deze zomer mag aansluiten bij de A-kern van de Noord-Fransen. Maar dat wil tegelijkertijd niéts zeggen over eventuele speelkansen.

Manuel Gonzalez

Ligue 1 \\ Club Brugge \\ RC Lens
 
 
Reacties.