Rode Duivels in Duitsland: dit was het 'overlevingspakketje' tijdens de vlucht

12 juni 2024 16:00

De Rode Duivels vlogen vanochtend naar Duitsland. Het was een korte vlucht van iets meer dan een uurtje, maar toch was er een overlevingspakketje voorzien.

De Rode Duivels vertrokken vanochtend richting Duitsland voor het EK voetbal. Ondertussen is de nationale ploeg al geland in Stuttgart en trekken ze naar het hotel.

Voordat de Rode Duivels vertrokken werd ook nog een groepsfoto gemaakt, waarbij vooral Kevin De Bruyne opviel. Onze landgenoot was de enige die met een korte broek de trip naar Duitsland maakte.

De vlucht duurde amper iets meer dan een uur, maar volgens Sporza was er een overlevingspakketje voorzien voor onderweg. De Rode Duivels beschikten over Pink Lady’s, mueslirepen en yoghurt tijdens de vlucht.

Eerste training voor Rode Duivels vroeger dan voorzien

Vooraleer de ploeg naar het hotel trok werden ze nog ontvangen door de brandweer. Vanavond om 17 uur staat de eerste training op Duitse bodem al op het programma, een uurtje vroeger dan het initieel voorzien was.

De Rode Duivels spelen maandag hun eerste groepswedstrijd van het EK. Dan is Slovakije de tegenstander. Gastland Duitsland opent het EK op vrijdag met hun eerste wedstrijd, dan is Schotland de tegenstander.

Bjorn Vandenabeele

België
 
 
Reacties.