Janice Cayman heeft nieuws over haar toekomst


Foto: © photonews 21 juni 2024 13:15

De Belgian Red Flames spelen in juli nog twee levensbelangrijke wedstrijden in de Nations League tegen Denemarken en Spanje. Het einddoel is en blijft kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland. Ondertussen beslissen de Flames over hun toekomst.

De voorbije weken was er al heel wat te doen over diverse Belgian Red Flames. Zo vertrok Tessa Wullaert onder meer van Nederland naar het Italiaanse Internazionale, terwijl er andere Flames terug naar België zullen komen.

Marie Detruyer was ook nog op zoek naar een buitenlands avontuur en heeft dat ondertussen gevonden, terwijl onder meer Kassie Missipo aan het proberen is een contractverlenging bij Sassuolo te tekenen. Er ruist dus duidelijk heel wat in het struikgewas.

En ook Janice Cayman heeft nieuws over haar toekomst. Zij blijft nog een jaartje langer in de Women's Super League bij Leicester City. Dat hebben The Foxes bekendgemaakt via hun webstek en is bevestigd door de Red Flame.

"Ik heb erg genoten van mijn eerste seizoen en ik ben heel blij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten", aldus Cayman in een korte reactie op de website van Leicester City. De doelen voor volgend seizoen zijn ook duidelijk.

Beter doen dan het voorbije seizoen, toen Leicester City met 18 punten amper tiende werd op twaalf ploegen. De weg naar de subtop is steil, in het nieuwe seizoen gaan ze door met heel wat van de speelsters. 

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.