🎥 Sporza-collega's van Ruben Van Gucht hebben hilarische reactie in huis na 'blote benen-interview'


Foto: © Photonews 23 juni 2024 13:00

Tijdens een interview met Ruben Van Gucht vielen vooral de blote benen in de achtergrond op. Sporza-collega's Peter Vandenbempt en Gert Verheyen zorgen voor een hilarische reactie op het voorval.

Afgelopen zaterdag blikte Ruben Van Gucht vooruit op de wedstrijd tegen Roemenië bij radio 2. Het meest opvallende aan dat interview speelde zich af op de achtergrond. Daar waren de benen te zien van een vrouw.

Tijdens het gesprek merkte ook Van Gucht de blote vrouwenbenen op. Hij probeerde tevergeefs nog om zijn koffietas strategisch te plaatsen om de benen te verstoppen voor de camera maar het kwaad was al geschiedt.

Ook Sporza-collega's Peter Vandenbempt en Gert Verheyen waren op de hoogte van het voorval. De twee reageerden met een hilarisch filmpje op het voorval om zo ook Van Gucht een hart onder de riem te steken.

In een filmpje speelt Vandembempt het voorval na. Er zijn een paar blote benen te zien op de achtergrond en ook plaats Vandenbempt zijn koffietas voor benen. Nadien duikt geen vrouw maar Gert Verheyen op.

"Het is dat de Rode Duivels gewonnen hebben, anders waren de opnames bijwonen nu al het hoogtepunt van het EK. Ziek gelachen😂", klinkt de reactie van Ruben Van Gucht op het filmpje.

Daan Blockx

 
 
Reacties.