Tedesco na informatie van Oekraïense journalist: "Ben je daar heel zeker van?"


Foto: © photonews 25 juni 2024 21:45

Er staat woensdag nog heel wat op het spel voor de Rode Duivels. Alles wordt op de laatste speeldag beslist, want alle landen tellen drie punten.

Tegen Slovakije werd er verrassend verloren, maar tegen Roemenië liep het al heel wat beter. Oekraïne kende ook nog geen gemakkelijke groepsfase, maar Tedesco wil ze absoluut niet onderschatten.

"Het is niet zo dat ze alleen op de counter spelen", begint hij tijdens het persmoment. "Ze hebben veel wapens en snelheid vooraan. Denk maar aan Mudryk, Tsygankov, Dovbyk, ..."

"Maar ze houden er ook van om de bal in de ploeg te houden. Ze hebben echt veel goede spelers hoor", gaat hij verder. Een Oekraiënse journalist wil verder ingaan op de vraag en vertelt hem dat Mudryk en Tsyganov zelfs niet getraind hebben.

"Ben je daar zeker van?", reageerde Tedesco al snel, waarmee hij de perszaal aan het lachen kreeg. "Het maakt niet uit wie speelt. Ze hebben heel veel goede spelers. Ik ben bijvoorbeeld naar de wedstrijd Antwerp-Shakhtar gaan kijken. Daar speelden ook heel wat internationals van hen."

"Ze hebben veel spelers die de club op sleeptouw kunnen nemen. Ze zijn goed in balbezit. Ze kunnen je laten afzien, net zoals ze eerder al deden met Engeland, Italië en Duitsland", besluit hij.

Brandon Morren

België \\ Oekraïne
 
 
Reacties.